FACE

Normale of gecombineerde huid

Met de revitalizing lijn reinig je je huid zonder de natuurlijke vochtbalans te verstoren. Werkt zeer zuiverend, poriënverfijnend en brengt de huid terug in balans. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.


Ontdek de collectie vanaf €20

FACE

Droge huid

De ultra moisture lijn is speciaal ontwikkeld voor de droge, gevoelige huid. Verzorg je huid met onze natuurlijke ingrediënten zoals Aloë Vera en naringenine en geniet van extra hydratatie en een kalmerend effect. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.

Ontdek de collectie vanaf €20

FACE

Onzuivere huid

De pure biotic lijn reinigt het gezicht grondig en balanceert je talgproductie. Werkt tevens ontstekingswerend en zorgt ervoor dat onzuiverheden mooi genezen zonder littekenvorming. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.


Ontdek de collectie vanaf €33

FACE

Anti-aging

Met onze serums en anti-aging crèmes voor het gelaat verstevig je je huid en ga je fijne lijnen tegen. De actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur en vitamine E voeden de huid intens, hydrateren je gelaat en zorgen voor een verbeterde elasticiteit. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.


Ontdek de collectie vanaf €33

FACE

Swiss Snow Algae

De ultieme verzorging voor wie meer wil dan alleen anti-age: het actieve ingrediënt in Swiss Snow Algae re-activeert de cellen, waardoor je huid weer jonger wordt! Tevens wordt de natuurlijke barrière van je huid verstevigd en wordt er preventief gewerkt tegen pigmentatie. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.

Ontdek de collectie vanaf €65

Onzeker over jouw huidtype?

Zoek ons op in de winkel en laat je huid nu gratis door onze experten analyseren. Met ons advies kies je zeker de juiste verzorging voor jouw huid.

FACE

Micellair Water

Last van hardnekkige make-up? Met micellair water reinig je je huid grondig en efficiënt. Zonder water met een watje op je gelaat aanbrengen. Met extracten van damask rozen en lindenbloesem om je huid te verfrissen en te verzorgen. Nu ook beschikbaar in travel size! Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.

Ontdek de collectie vanaf €9

FACE

Extra Nourishing

Geef je huid extra verzorging met onze uiterst voedende lijn. Gebruik de Face Mist om je huid beter te hydrateren doorheen de dag - nu ook beschikbaar in travel size! De Nourishing Face Oil is ideaal om jouw huid die extra boost te geven die hij nodig heeft. Dermatologisch getest. Vrij van parabenen en minerale oliën; niet getest op dieren.

Ontdek de collectie vanaf €9